Me, Myself and My life!

By: wan shazi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Sunday, 22-Jun-2008 16:30 Email | Share | | Bookmark
Citiphone department outing @ FRIM

Baru sampai
Lari dari papa
naik atas mama
View all 4 photos...
Dah lama tak update fotopages. Bukan apa, camera nikon coolpix tu dah rosak. Dah hantar repair kat nikon. Masalahnya resit hantar repair tu hilang la pulak. Camno nak amik balik? So nikon coolpix tu kira burn la.

Ada rezeki lebih sikit, baru amik ixus 960. So lepas ni selalu la update page ni.

Harini bawak arif ikut mama dia pegi citiphone outing. Outing yang pertama haritu tak dapat pegi. Jadi pegi yang kedua ni. So mama dia heret papa dengan arif sekali.

Nak tak nak, papa arif kena ikut.

Macam biasa la, arif mana reti duduk dia. Berlari ke sana sini. Penat papa dengan mama dia kejar.

Lepas tu bila mama dia aktiviti (games) start, arif pun sama sibuk nak join. Jadi tukarkan baju dia bawak dia mandi sungai. Punyala dia suka. Sampai kecut baru nak naik. Menggigil-gigil dia.



Thursday, 15-Dec-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
My wedding picture / Foto perkahwinan saya :D

posing maut!
lawa pulak bekas merenjis ni
masing-masing control ayu
View all 6 photos...
The reception was held on 5/8/2004. Actually malu nak letak. Tapi disebabkan ramai pulak kengkawang yang tak dapat datang, dan nak tengok plak gambar kawin.. takkan la aku nak usung album kesana-kesini pulak kan?


Sunday, 25-Sep-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Experimenting with my nikon coolpix 3200

 
 
 
View all 13 photos...
A night in putrajaya


Monday, 19-Sep-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Genting Highland 5/8/05 - 1st Anniversary

Bila nak sampai ni?
Naik ferris wheel..
Nak naik takut... bergambar je la...
View all 6 photos...


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net